Agenda 2021

Filter by category

C++
Security
.NET
Web
Programming Languages
DevOps
Python
Architecture and Design
Microservices
C#
Testing
Architecture
Fun

Filter by length

All
2 Days
1 Day
Talk
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday

10:20 - 11:20 (UTC+01)

1

Heather Downing Slot NDC Oslo 2021

Portrait photo of Heather  Downing

Heather Downing

Talk (60 min)

1

Liam Westley Slot NDC Oslo 2021

Portrait photo of Liam Westley

Liam Westley

Talk (60 min)

10:20 - 17:00 (UTC+01)

Room 3

Don Syme Slot NDC Oslo 2021

Portrait photo of Don  Syme

Don Syme

1 Day

11:00 - 12:00 (UTC+01)

Room 1

TBA

Portrait photo of Anjuan Simmons

Anjuan Simmons

Talk (60 min)

11:40 - 12:40 (UTC+01)

1

Scott Helme Slot NDC Oslo 2021

Portrait photo of Scott Helme

Scott Helme

Talk (60 min)

13:40 - 14:40 (UTC+01)

1

Jennifer Wadella Slot NDC Oslo 2021

Portrait photo of Jennifer Wadella

Jennifer Wadella

Talk (60 min)

2

Bill Wagner Slot NDC Oslo 2021

Portrait photo of Bill  Wagner

Bill Wagner

Talk (60 min)

15:00 - 16:00 (UTC+01)

1

Tess Ferrandez Slot NDC Oslo 2021

Portrait photo of Tess  Ferrandez

Tess Ferrandez

Talk (60 min)

2

Luce Carter Slot NDC Oslo 2021

Portrait photo of Luce Carter

Luce Carter

Talk (60 min)

16:20 - 17:20 (UTC+01)

1

Dylan Beattie Slot NDC Oslo 2021

Portrait photo of Dylan Beattie

Dylan Beattie

Talk (60 min)

17:40 - 18:40 (UTC+01)

1

Steve Sanderson Slot NDC Oslo 2021

Portrait photo of Steve Sanderson

Steve Sanderson

Talk (60 min)